Home

ALUMINIJUMSKI GELENDERI, OGRADE, RUKOHVATI I KAPIJE.

Izrada i ugradnja aluminijumskih gelendera od eloksiranog aluminijuma koji ne zahteva nikakvo odrzavanje.Nasi materijali imaju sertifikat ISO9001-standard o kvalitetu materijala,kvalitetni su i debelih zidova sto nakon ugradnje utice na stabilnost gelendera,tako da aluminijumski gelendere koje ugradjuje nasa firma odlikuje se izuzetnom cvrstinom.
 

PREDNOSTI ALUMINIJUMSKIH GELENDERA I OGRADA:

 – DUGOTRAJNOST I ELEGANCIJA

 – NE DOLAZI DO KOROZIJE…

 – NE ZAHTEVA DODATNO ODRZAVANJE…

 – VISOKA OTPORNOST NE SVE KLIMATSKE USLOVE!

teleIzrada i ugradnja alu gelendera (alu gelenderi su naša specijalnost ili aluminijumske ograde i gelenderi) od eloksiranog aluminijuma koji ne zahteva nikakvo odrzavanje.Naši materijali imaju sertifikat ISO9001-standard o kvalitetu materijala, kvalitetni su i debelih zidova što nakon ugradnje utiče na stabilnost gelendera,tako da aluminijumske gelendere koje ugradjuje naša firma:

ODLIKUJE SE IZUZETNOM ČVRSTINOM. Izbegavate izgrebane cevi i lose  elemente za spajanje ograda i gelendera. 

 
alu gelenderi pocetna home strana
ALU GELENDERI – pocetna strana STANDARD O KVALITETU MATERIJALA

Najpovoljnija i najbrža ugradnja gelendera i ograda od eloksiranog aluminijuma sa najkvalitetnijim materijalima uz naše veliko iskustvo su, nadamo se garancija obostranog zadovoljstva.

Aluminijumske ograde i gelenderi  od eloksiranog aluminijuma ne zahtevaju nikakvo održavanje. Nema rdje, farbanja niti poliranja kao kod drugih materijala a uz to cena ugradnje je veoma povoljna.

Nema skrivenih troskova, kao sto u spojevi, krivine, prstenovi  itd.
Kod nas dobjate sve od elemenata koji pripadaju odredjenom modelu i to sa najkvalitetnijim materijalom i timom koji iza sebe ima dugogodisnje iskustvo i naravno garancijom na izvedene radove i materijale jer smo registrovana firma sa sertifikatima za ugradnju. Kao takvi moramo kostiti samo najbolje materijale a na ugradnju dolazi licno vlasnik firme a ne priuceni i losi monteri.

Naši materijali su, za razliku od mnogih na tržistu, kvalitetni, debelih zidova i imaju sve sertifikate za ugradnju. Sa nama izbegavate i nemate mogućnost amaterske ugradnje loših-nekvalitetnih materijala, tankih zidova, ograda i gelendera koji se klate i nestabilne su.

Mi radimo na teritoriji cele Srbije i Alu Gelenderi i Ograde su naša specijalnost.

alu gelenderi pocetna strana – uvod

Call Now Button